Gelukkig hebben weer een aantal nieuwe Manitou NewAg verreikers kunnen afleveren bij klanten en LMB-dealers. Het gaat om de types MLT 630-105 Classic, MLT 635-130 PS+ Premium en MLT 737-130 PS+ Premium. Deze laatste is op wens van de klant met de volgende opties uitgevoerd: Brede VF-lagedruk banden en special painted velgen, hydraulische trekhaak en centrale smering op de mast. Verder zijn de volgende opties standaard bij dit type NewAg Premium:
  • CRC: actief geveerde mast
  • ECS: hydraulische ontlasting
  • HSW: hydraulische snelwissel
  • Centrale smering op het uitkiep-mechanisme van de connector op de mast
  • Goed toegankelijk smeernippels op de fusee’s van de stuurwielen
  • Luchtgeveerde Grammar chauffeurs-zitting
  • Airconditioning
  • Easy-step: comfortabel in- en uit stappen
  • Geluidsarme cabine met uniek rondom-zicht
  • Aanhangwagen remsysteem
Deze mooie Manitou NewAg MLT 737-130 PS+ is uitgeleverd aan Loon- en Verhuur bedrijf W.P. de Jong Vinkeveen, omdat Arjan en zijn mannen als eerste in de regio de voordelen van een verreiker konden waarderen. Namelijk: groot werkbereik bij een relatief laag machinegewicht en het vermogen om langdurig zware wagens met grasbalen door het veld te trekken. Bij W.P. de Jong werken ze al bijna 20 jaar met een verreiker.
We willen alle kopers hartelijk bedanken voor de mooie orders!