Vorige week hebben we deze mooie occasion Manitou MRT 2150+ afgeleverd aan Ebbink  Aannemersbedrijf in Hazerswoude. Eigenaar Henk Ebbink gaat deze verreiker inzetten bij de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van alle soorten gebouwen van zijn klanten in de regio.

Ook voor zonnigdak.nl verzorgt Henk de montage van zonnepanelen op daken van stallen en huizen. Hierbij gaat de MRT 2150+ een belangrijke rol spelen. Hij is uitgerust met een grote manbak voor montagewerk en een lierjip voor hijswerk. Henk en zijn zoons hebben vorige week al verschillende klussen met de aanwinst geklaard.

Deze MRT 2150+ is dankzij het vakwerk van Rene Visser en zijn mannen van spuiterij ‘Inducar’ uit Pijnacker bijna niet van nieuw te onderscheiden.

Wij wensen de familie en de firma Ebbink veel plezierige en veilige werkuren!